24. 4. 2024

Wall Street přešlapovala kolem nuly


Dnešek se trhům příliš nepovedl, i když většinu dne se trh držel u nuly. Index Dow oslabil o 0,41 % a širší index S&P 500 zavřel slabší o 0,27 %. Naopak technologický index Nasdaq jako jediný z hlavních indexů dokázal zavřít v plusu.

Dnešek se trhům příliš nepovedl, i když většinu dne se trh držel u nuly. Index Dow oslabil o 0,41 % a širší index S&P 500 zavřel slabší o 0,27 %. Naopak technologický index Nasdaq jako jediný z hlavních indexů dokázal zavřít v plusu. Posílil však pouze o 0,09 %.

Dnešní den se nepovedl známé značce Coca Cola, která zavřela po výsledcích, ve kterých trh nenadchla výhledem pro rok 2019, o 8,4 % na hodnotu 45,59 USD. Naopak jiný scénář je u firmy Cisco Systems, která opět ukázala, že dokáže trhy překvapit. Tento titul zavřel silnější o 1,8 % na hodnotě 48,40 USD.

Kurz eurodolaru se dnes posouvá výše o 0,28 % k hodnotě 1,13 EURUSD. Mírně dnes posiluje také koruna, která se na páru s eurem posouvá pod 25,80 EURCZK. Rostoucí dolar svědčí dnes také zlatu, které se aktuálně obchoduje u hodnoty 1 312 USD za trojskou unci.

 

Bojíte se nám napsat ze svého e-mailového účtu? Založte si ihned nový zabezpečený e-mail.

ZALOŽIT NOVÝ E-MAIL PŘIHLÁSIT SE K E-MAILU


Váš komentář byl uspěšně přidán.

ROZUMÍM

Registrace proběhla v pořádku

Autorizační link Vám byl odeslán na email

Pokračovat
Investmakers používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.