6. 5. 2024

Wall Street dnes zavřela v červeném, Bitcoin také


Hlavní americké trhy dnes zavřely v červené barvě. Nejhůře si dnes vedl index Dow Jones , který odevzdal 0,11 %, následovaný indexem Nasdaq (-0,08 %).

Hlavní americké trhy dnes zavřely v červené barvě. Nejhůře si dnes vedl index Dow Jones , který odevzdal 0,11 %, následovaný indexem Nasdaq (-0,08 %). Index S&P 500 se v závěru obchodování snažil dostat alespoň na červenou nulu, což se mu nepovedlo a zavřel se ztrátou 0,04 %. Nejlépe se dnes dařilo sektoru necyklického zboží a služeb, který zavřel se ziskem 0,45 %.

Obchodování před Vánočními svátky probíhalo po většinu času spíše do strany a až na pár výjimek se žádné překvapení nekonalo. Jednou z výjimek jsou například akcie společnosti AMD. Těm nepomohla zpráva o sílící konkurenci a komplikacím, které v příštím roce mohou nastat. Především může být pro společnost složité obhajovat vytyčená čísla zisků a tržeb. Uvidíme tedy, zda se prognóza pana Matta Mccalla vyplní. Výsledkem pro AMD je však dnes ztráta 3,21 %.

Kurz eurodolaru dnes končí v dohledu hodnoty 1,1850 EURUSD. Česká koruna dnes prohlubuje svoje včerejší ztráty, ale po otestování hladiny 25,80 EURCZK se vrací pod 25,75 EURCZK. Nevětší ztráty lze však pozorovat u kryptoměny Bitcoin, která dnes testovala hodnotu 11 000 USD. Aktuálně se však již vrací nad 14 000 USD, což potvrzuje, že tato virtuální měna je stále vysoce volatilní.

 

Bojíte se nám napsat ze svého e-mailového účtu? Založte si ihned nový zabezpečený e-mail.

ZALOŽIT NOVÝ E-MAIL PŘIHLÁSIT SE K E-MAILU


Váš komentář byl uspěšně přidán.

ROZUMÍM

Registrace proběhla v pořádku

Autorizační link Vám byl odeslán na email

Pokračovat
Investmakers používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.