1. 5. 2024

Výsledková sezona dnes investorům radost neudělala


Dnešní obchodování na americkém trhu probíhalo v záporných hodnotách. Index Dow Jones odepsal 0,5 %, S&P500 a Nasdaq potom shodně 0,4 %. V propadech pokračuje po neuspokojivých výsledcích Netflix, dnes ke včerejšímu propadu přidává další 3 % dolů.
Dnešní obchodování na americkém trhu probíhalo v záporných hodnotách. Index Dow Jones odepsal 0,5 %, S&P500 a Nasdaq potom shodně 0,4 %. V propadech pokračuje po neuspokojivých výsledcích Netflix, dnes ke včerejšímu propadu přidává další 3 % dolů. Dnes na něho navazuje Ebay, který s ohledem na zhoršení výhledu pro tento rok zakončuje obchodování se ztrátou přes 10 %. Další zajímavější společnost, která reportovala svoje výsledky dnes je Philip Morris International. Ta při reportu zmiňovala výhled na tento rok, kde očekává propad sektoru o 2-3 %. Philip Morris na to konto v prvních momentech po otevření klesal o více než 6 %, v průběhu dne ale tyto ztráty zmenšoval a nakonec ukončil obchodování se ztrátou -1,5 %.

Aby toho nebylo málo, tak i farmaceutická společnost Abbvie dnes propadá o necelých 5 %. Ta ale ne kvůli výsledkům hospodaření, ale proto, že Citron reasearch jí snížil cílovou cenu na 60 USD za akcii (-30 %). Chtěl bych ale zmínit i něco pozitivního, proto dnes se zmínku stojí společnost Square, která dnes přidala bezmála 3 % po zvýšení doporučení od Credit Suisse s cílovou cenou 81 USD.

 

Bojíte se nám napsat ze svého e-mailového účtu? Založte si ihned nový zabezpečený e-mail.

ZALOŽIT NOVÝ E-MAIL PŘIHLÁSIT SE K E-MAILU


Váš komentář byl uspěšně přidán.

ROZUMÍM

Registrace proběhla v pořádku

Autorizační link Vám byl odeslán na email

Pokračovat
Investmakers používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.