13. 5. 2024

Rally na Wall Street pokračuje (7.8.2018)


Dobrá kondice amerických trhů vydržela již čtvrtý den v řadě a investoři tak již začínají pomalu vyhlížet případnou korekci. Posiloval především průmyslový Dow Jones , který během dne zaznamenal nejvyšší hodnotu 25 692 bodů a uzavřel obchodní seanci +0...

Dobrá kondice amerických trhů vydržela již čtvrtý den v řadě a investoři tak již začínají pomalu vyhlížet případnou korekci. Posiloval především průmyslový Dow Jones , který během dne zaznamenal nejvyšší hodnotu 25 692 bodů a uzavřel obchodní seanci +0,5 %. Index S&P 500 si stejně jako technologický Nasdaq připsal 0,3 % do plusu.

Za zmínku stojí dnešní počin akcií společnosti Teska (+10,99%), které investory nepřestávají překvapovat, když po oznámení kvartálních výsledků z minulého týdne přidaly již přes 30 %. Zajímavý byl také dnešní tweet zakladatele společnosti Elona Muska, po kterém bylo obchodovaní s akciemi na čas pozastaveno kvůli podezření na ovlivňování ceny akcií. Musk oznámil, že zvažuje převzetí firmy na ceně 420 USD za jednu akcii.

Dobré výsledky dnes nepředvedl spotřební sektor v čele s limonádovým kolosem Pepsi. Akcie v úterý oslabily o necelé 3% v souvislosti s pondělním odstoupením CEO společnosti.

Z korporátních výsledků se akcionáři dnes po trhu mohou těšit na reportování společnosti Walt Disney a Albemarle.

 

Bojíte se nám napsat ze svého e-mailového účtu? Založte si ihned nový zabezpečený e-mail.

ZALOŽIT NOVÝ E-MAIL PŘIHLÁSIT SE K E-MAILU


Váš komentář byl uspěšně přidán.

ROZUMÍM

Registrace proběhla v pořádku

Autorizační link Vám byl odeslán na email

Pokračovat
Investmakers používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.