15. 5. 2024

Výhled počasí: Do Česka vtrhne zima, bude sněžit i mrznout. Jak bude před Vánoci?


Následující měsíc bude teplotně průměrný. Postupně by měly teploty klesat, po většinu období nepřesáhnou pět stupňů. V příštím týdnu by mělo sněžit i v nížinách.

Následující měsíc bude teplotně průměrný. Postupně by měly teploty klesat, po většinu období nepřesáhnou pět stupňů. V příštím týdnu by mělo sněžit i v nížinách, ke konci příštího týdne poklesnou teploty v noci až pod 10°C.

Víkend teplejší, od pondělí další nástup zimy

Počasí v pátek 29.11.2018 

 

 

"Postupný pokles teplot z předchozího období bude pokračovat a nejbližší týden (od 26.11.) už očekáváme teplotně slabě podprůměrný," uvedl ve výhledu počasí na nadcházející čtyři týdny Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ).

 

Výhled počasí na prosinec. 

Celkově by měly být teploty průměrné, podle předpovědi se budou pohybovat kolem nuly a většinu dní nepřesáhnou ani pět stupňů. Nejchladnější by měl být příští týden, naopak nejteplejší poslední týden před Vánoci.

Kromě deště meteorologové očekávají také sněžení. "Zejména na horách, v nižších polohách bude sněžit zatím jen přechodně," informoval ČHMÚ. Nejvíce sněžit by mělo v následujícím týdnu, zejména od středy do pátku.

 

Bojíte se nám napsat ze svého e-mailového účtu? Založte si ihned nový zabezpečený e-mail.

ZALOŽIT NOVÝ E-MAIL PŘIHLÁSIT SE K E-MAILU


Váš komentář byl uspěšně přidán.

ROZUMÍM

Registrace proběhla v pořádku

Autorizační link Vám byl odeslán na email

Pokračovat
Investmakers používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.