29. 4. 2024

Nálada na medvěda, aneb Wall Street opět propadla


Hlavní americké trhy dnes zavřely ve ztrátě. Index Dow Jones klesl o 2,00 %. Nepovedený den má za sebou i širší index S&P 500, který odevzdal 1,58 % %.

Hlavní americké trhy dnes zavřely ve ztrátě. Index Dow Jones klesl o 2,00 %. Nepovedený den má za sebou i širší index S&P 500, který odevzdal 1,58 % %. Nedařilo se dnes ani technologickému indexu Nasdaq , který zavřel ve ztrátě 1,63 %.

Včerejší nálada po Fedu trhy stále neopustila a během dne začalo docházet k rozšiřování ztrát. Velmi neúspěšný den mají za sebou akcie Twitteru, které zavřely na ceně 29,28 (-11,08 %) poté co společnost Citron stanovila cílovou cenu na hodnotě 20 USD. Naopak konkurenční Facebook dnes dokázal zavřít v mírném zisku 0,12 %. Naopak Snap takové štěstí dnes neměl a již nahlížel dokonce na hodnoty pod 5 USD za akcii. Výsledný dnešní propad u této společnosti však je „pouze“ -6,28 %.

Euro dnes na páru s dolarem dokázalo prorazit hodnotu 1,14 a následně zamířilo vzhůru k hodnotě 1,1480 EURUSD. Česká koruna po zasedání ČNB končí den oslabením k hodnotě 25,80 EURCZK.

 

Bojíte se nám napsat ze svého e-mailového účtu? Založte si ihned nový zabezpečený e-mail.

ZALOŽIT NOVÝ E-MAIL PŘIHLÁSIT SE K E-MAILU


Váš komentář byl uspěšně přidán.

ROZUMÍM

Registrace proběhla v pořádku

Autorizační link Vám byl odeslán na email

Pokračovat
Investmakers používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.