23. 4. 2024

Closing Bell & výhled na 6. 2.


V úterý pokračovaly americké trhy v růstu a navázaly tak na předchozí vývoj. Dow Jones si připsal více než půl procenta, Nasdaq rostl o tři čtvrtiny procenta. Trhy jsou dále podporovány výsledky firem.

V úterý pokračovaly americké trhy v růstu a navázaly tak na předchozí vývoj. Dow Jones si připsal více než půl procenta, Nasdaq rostl o tři čtvrtiny procenta.
Trhy jsou dále podporovány výsledky firem. Spotřební sektor dnes těžil z povýsledkového růstu titulů Ralph Lauren a Esteé Lauder. Po výsledcích se také dařilo titulu BP, přesto, že ropa dnes procento a půl ztrácela. Trhům pomohl i více než tříprocentní růst akcií Boeing po zprávách o investicích do společnosti vyvíjející nadzvuková dopravní letadla. Optimismus se na trzích drží před zítřejším očekávaným Trumpovým vystoupením v Kongresu, kde by měl přednést zprávu o stavu unie.
Z dnešních makrodat zaostaly za očekáváním výsledky indexů PMI. Po uzavření trhu a zítra zveřejní API a EIA vývoj stavu zásob ropy, zítra bude rovněž zveřejněn výsledek obchodní bilance, produktivita mimo zemědělství, náklady na pracovní sílu a další. Pozornost se bude upírat k Trumpovu vystoupení.

 

Bojíte se nám napsat ze svého e-mailového účtu? Založte si ihned nový zabezpečený e-mail.

ZALOŽIT NOVÝ E-MAIL PŘIHLÁSIT SE K E-MAILU


Váš komentář byl uspěšně přidán.

ROZUMÍM

Registrace proběhla v pořádku

Autorizační link Vám byl odeslán na email

Pokračovat
Investmakers používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.